3/4" de Înaltă Calitate de Ulei Separator de Apă Pentru 015Q 015P 015S Compresor Accesorii Aer Comprimat Precizie Uscător de Filtru Pentru QPS

Recenzii (0)   |   Scrie o recenzie

Nou

In stoc


lei 95.38

109.64lei

3/4" de Înaltă Calitate de Ulei Separator de Apă Pentru 015Q 015P 015S Compresor Accesorii Aer Comprimat Precizie Uscător de Filtru Pentru QPS

Nume Produs: Precizie De Filtrare

Caietul de sarcini: Q clasa (eliminare praf) 3 microni

P clasa (eliminarea apei) 1 micron

S-a (separarea uleiurilor din parafine) 0.01 microni

Utilizare mediu: aer comprimat

Material: de înaltă rezistență din aliaj de aluminiu

Presiune de intrare: 0-1.0 mpa (0-10 kg)

caracteristică:

1. Coajă de Metal, bună rezistență la compresiune: shell-ul este fabricat de înaltă rezistență din aliaj de aluminiu de metal, care este rezistent la coroziune, în bună rezistență la presiune, în condiții de siguranță pentru a utiliza și rezistente la căldură.

2. Nano-precizie de filtrare de bază: compresorul De aer este activat pentru aproximativ 4.000 de ore pentru a înlocui elementul de filtrare.Interiorul și în afara de filtrul de bază adoptă un diametru mare, galvanizat plasă.Performanța de gaz este puternic.Stratul de mijloc se foloseste fibra de sticla plastic armat cu precizie diferite, și interceptează particule mari în primul rând. atunci intercepta particule mici și prelungi durata de viață a filtrului.

3. Mare-design cu deschidere, presiunea de stabilitate: mare-design cu deschidere, mici modificări în presiunea aerului, de purificare și filtrare a avea efect în original presiune.

4. Purifica aerul și pentru a extinde durata de viață a echipamentului: acesta poate fi aplicat la purificarea aerului de compresoare de aer, transport, automobile, mașini, de fabricație și a altor aer comprimat.

5. După sursa de gaz este filtrat, echipamentul rata de eșec poate fi redus foarte mult, durata de viață a echipamentului poate fi prelungită, producția de calitate a produsului poate fi îmbunătățit, și mici de bani poate fi mult utilizată.

Lista de pachete

Filtru*1

015 Q - linia Principală de filtrare este folosit pentru a controla întregul sistem înainte de a compresorului, aftercooler sau congela uscător și alte filtre.Se poate filtra o cantitate mare de lichid și particule solide de peste 3 microni, cu un minim de continut rezidual de ulei de numai 5 PPMW / W.

015 p - Elimina linia de aer filtre de echipamente, mașini, motoare, cilindri și o clasă de ultra-eficient de filtre de degresare pentru a elimina umezeala și particule înainte sau după adsorbție uscător.Se poate filtra lichid și solid de particule la fel de mici ca 1 micron la un minim de continut rezidual de ulei de numai 0,5 PPMW / W.

015 Trompeta - Ultra-eficient filtru de degresare, de obicei, utilizate în amonte de adsorbție uscător sau oferind un uscător în care aerul este complet fără ulei.Se poate filtra lichid și solid de particule la fel de mici ca de 0,01 microni, atingând un minim de continut rezidual de ulei de numai 0.01 PPMW / W, și o conductă de aer filtru în amonte pentru a proteja P.

Notă: Acest filtru este un low-filtru de presiune cu o presiune de 10 kg.Pentru presiuni mai mari de 10 kg de inalta presiune, filtre trebuie să fie utilizate, în caz contrar este periculos!

Metode de plata:

Puteți face plata prin oricare dintre metodele de mai sus și pls soluționa în termen de 3 zile de îndată ce comanda dvs. este plasat.

Plata ta va fi verificată prin www.romania-smart.ro termen de 24 de ore și vom procesa comanda dumneavoastră odată ce este terminat.

Dacă scopul tău este închis din cauza motive de securitate, va trebui să depuneți o cerere la www.romania-smart.ro.Restituirea cauzate de anulare a comenzii, de restituire acord sau de mediere vor fi procesate imediat și, de obicei, durează aproximativ 7-10 zile lucrătoare pentru a ajunge la contul dumneavoastră.

Transport maritim și pachetul: Toate articolele vor fi verificate și bine ambalate înainte de expediere.Comenzile vor fi expediate în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata este terminat.

Greutatea coletului prin posta normala este limitată la 2 kg.Va vom trimite separat, dacă greutatea este de peste 2kg.

De obicei este nevoie de aproximativ 15 - 60 de zile și ar putea fi un pic mai mult pentru un domeniu de la distanță.

Puteți alege rapid metoda de transport maritim, dacă vrei să ajungi coletul mai devreme, și pentru aceasta va trebui să plătească taxa de transport.

Retrimite și de rambursare:

Vom retrimite sau restituire în cazul în care coletul este pierdut, deteriorat în timpul de tranzit sau de a primi elementul greșit.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom fi încântați să vă ajute.

Feedback: Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv, ne va fi foarte apreciat.

Dacă există ceva în neregulă, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta până când totul este bine.

Etichete: air oil separator kompressor, compressed air system water, milton air water separator, air compressor oil water separator metal, air compressor 1 2 water separator, aer comprimat apă, separator aer / apă design, komatsu separator de ulei, apa rece separator de aer, aer separator de ulei

Numele Produsului Precizie de filtrare
Utilizare Home DIY
Tip Instrument De Mână Piese
Suport Picătură de transport maritim
Numărul De Model filtru
Material Carbură de, de înaltă rezistență din aliaj de aluminiu

Scrie o recenzie

3/4

3/4" de Înaltă Calitate de Ulei Separator de Apă Pentru 015Q 015P 015S Compresor Accesorii Aer Comprimat Precizie Uscător de Filtru Pentru QPS

Produse similare:

2xPartner Capota Sta Clip Capota pentru Peugeot Culoare: Negru Stare: 100% De Brand Nou Cantitate: 2 buc Caracteristici: perfect pentru a înlocui uzat, deteriorat sau rupt clemele Montarea: se Potrivesc pentru PEUGEOT 106,206,306,406,407,307 și PARTENERUL SERIE Notă: vă Rugăm să verificați clipuri vechi pentru a se asigura că acestea sunt cele de care aveți nevoie ca
3.80lei
Silver needle este ușor să se deformeze, dacă există orice îndoire și alte fenomene, doar rupe-l ușor。Din cauza unghi de fotografiere, lumina și metode de măsurare, este normal sa ai mici erori.Vă rugăm să consultați primit obiecte
22.23lei
Descriere: Fabricat din Aliaj de înaltă calitate, ușor, practic și durabil Pentru a proteja lanțul care se încadrează în jos și să profite de Cleme reglabile dimensiune: 39-42mm Perfect pentru fata derailleur Vă rog să observați că aceasta este doar pentru o SINGURĂ VITEZĂ a lanțului de Vine cu montare cu șurub Caietul de sarcini: Material:
52.98lei
Lentila camerei Capac Metalic de Protecție Caz Pentru iPhone 12 Pro 12 mini 12pro 11 Pro Max XS Max XR X Spate aparat de Fotografiat Lentilă Protector Caz s Notă: atunci Când plasarea unei comenzi, vă rugăm să rețineți culoarea pe care doriți! (Verde, argintiu, negru, roșu, aur) Parametrii Material: De Înaltă Calitate Din Aliaj De Titan Aparat De Fotografiat Lentilă Caz De Protecție Culoare:
5.40lei
Serviciile noastre 1, Noi prețuim fiecare tranzacție, chiar dacă doar o mică comandă, vă va fi întotdeauna clienților noștri. 2, Dacă această pagină nu găsiți ceea ce aveți nevoie, vă rugăm să luați un moment pentru a vizita magazinul nostru 3, pot Exista produse care iti plac, Dacă aveți întrebări cu privire la mărimea vă rugăm să ne contactați, 4, Am promisiunea
46.32lei
Metoda De Plata 1. Există mai multe metode de plată disponibile pe www.romania-smart.ro, cum ar fi Alipay, carduri de credit,în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transferuri bancare și Western Union).Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine.Pentru a proteja interesele tale,plata ta va fi temporar deținute de Alibaba, și nu va fi eliberat până când veți primi comanda
7.04lei
Descriere: 100% de Brand nou în pachetul de vânzare cu amănuntul Durabil Nail Art Practică / Display Potrivit pentru lac de unghii / unghii decor de afișare DIY stil aparte pe cont propriu Potrivit celor Mai multe dintre Oameni de Diferite Dimensiuni Deget Pentru studio profesional, utilizarea sau utilizarea acasă Caietul de sarcini: Culoare: Ca imagine
7.55lei